"Professioneel en deskundig personeel"
Het personeel van ons installatiebedrijf is deskundig en professioneel. Iedere loodgieter in dienst is minimaal Eerste...
"Zuiver drinkwater is belangrijk."
Zuiver drinkwater is belangrijk. Het water dat uit uw kraan komt moet fris en veilig zijn, maar dit is niet het enige...
"Werken vakkundig en nauwkeurig."
Het vervangen of plaatsen van dakbedekking is een kostbare en ingewikkelde aangelegenheid en daarom is het belangrijk...
"Hier contact opnemen."
Bent u nieuwsgierig, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op met de...

"Diensten algemeen"

Het is fijn als het warm is in huis en water gewoon stroomt. Een goede cv-installatie is dus belangrijk. De vervanging, plaatsing, controle, onderhoud en reparatie kunt u allemaal aan ons overlaten. 

Meestal hebben wij de benodigde onderdelen op voorraad. Mocht dit een keer niet het geval zijn, zitten onze leveranciers om de hoek. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op reparatie.

 

Het plaatsen van een cv-ketel of geiser is lastig en moet worden overgelaten aan deskundigen. Niet alleen het plaatsen van de installatie zelf is belangrijk, ook het leidingwerk naar de cv-ketel toe moet goed in orde zijn. Installatiebedrijf G.H. van den Bosch biedt u de beste cv-installaties aan en heeft vakkundig personeel dat ervaring heeft met het plaatsen, controleren en repareren van deze installaties. Binnen ons bedrijf werken we met name met de merken Nefit en Remeha. De radiatoren, die onlosmakelijk verbonden zijn met de cv-installatie, kunnen ook vakkundig door ons afgehaald en/of geplaatst worden. 

Tijdige vervanging van een cv-ketel is belangrijk. Dit is veiliger, en ook nog eens minder milieubelastend. Een nieuwe ketel kan veel geld besparen in brandstofverbruik, dit wordt echter niet alleen met een nieuwe ketel bereikt. Goed onderhoud kan ook besparing van brandstofverbruik opleveren. Daarnaast leidt een goed onderhouden ketel tot minder belasting van het milieu en het is veiliger voor uw omgeving. Het is aan te raden om eenmaal per jaar uw ketel te laten schoonmaken.

Naast het plaatsen van cv-ketels kunnen wij ook vloerverwarming voor u verzorgen. Er zijn verschillende vormen van vloerverwarming en er zijn diverse uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld vloerverwarming als basis verwarming nemen en combineren met radiatoren, of vloerverwarming op specifieke plekken die u uitkiest. In overleg kunnen wij alles aan uw wensen afstemmen.