Laat uw cv-ketel op tijd controleren

Niet alleen de installatie van uw cv-ketel is belangrijk, ook het leidingwerk en de rookgasafvoer is van groot belang. Door uw cv-ketel op tijd te laten controleren en af te stellen realiseert u een zo hoog mogelijk rendement uit uw gas en laat u een zo schoon mogelijke verbranding tot stand komen. Een goed onderhouden ketel realiseert tot minder belasting van het milieu en is veiliger voor u en uw omgeving. Daarnaast voorkomt een goed onderhouden ketel storingen.

Wij zijn officieel Nefit-dealer en ons VCA-gecertificeerd personeel heeft ervaring met het plaatsen, controleren en repareren van deze installaties. Het is aan te raden om uw ketel eens in de 18 maanden te laten schoonmaken. 

Vloerwarming

Naast het plaatsen van cv-ketels verzorgen wij ook vloerverwarming. Er zijn verschillende vormen van vloerverwarming en er zijn diverse uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld vloerverwarming als basis verwarming nemen en combineren met radiatoren, of vloerverwarming op specifieke plekken die u uitkiest. Wanneer u vloerverwarming combineert met een warmtepomp is het niet alleen mogelijk om uw huis aangenaam te verwarmen, maar kunt u het in de zomer ook koelen. Wij gaan graag met u in overleg om alles op uw wensen af te stemmen.

Contactblok

 

Neem direct contact met ons op.

Bent u nieuwsgierig, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op met de onderstaande gegevens!

Direct contact opnemen