Uw koperen dakgoot laten repareren? 

Een koperen dakgoot is goed bestand tegen corrosie. Het is een product wat weinig onderhoud nodig heeft. En koper heeft een lange levensduur, van gemiddeld 80 jaar! Met koper krijgt uw dak een exclusieve uitstraling. Voornamelijk bij rieten daken wordt koper vaak toegepast. Een koperen dakgoot is doorgaans 1, 2 of 3 meter lang. Bent u op zoek naar andere afmetingen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Onderhoud van koperwerk

De juiste afwerking bij koperwerk is erg belangrijk, om lekkages te voorkomen en om te genieten van een lange levensduur. Naast het plaatsen van een koperen dakgoot, plaatsen wij ook koperen regenpijpen. Een koperen hemelwaterafvoer sluit uitstekend aan bij dakgoten van hetzelfde materiaal. Het voordeel? Zowel de regenpijp als de dakgoot is te repareren bij beschadigingen of lekkages.

 

Met koperwerk is veel mogelijk

Koperwerk is te herkennen aan een diep rood gekleurd dak. Of een groen of donker uitgeslagen dak. Koper heeft namelijk de bijzondere eigenschap van kleur te veranderen door de invloed van het weer. 
Naast een dak kan een goot of gevelwerk ook van koper worden gemaakt. Op monumentale gebouwen ziet u dit vaak. Maar ook in nieuwbouwprojecten kan koperwerk geïntegreerd worden. Benieuwd naar alle mogelijkheden van koperwerk? Neem gerust contact met ons op. 

Restauratie koperwerk

Gebouwen hebben soms bijzondere koperen details. Dit geldt niet alleen voor nieuwe en bestaande woningen, maar juist historische gebouwen zijn vaak voorzien van koperwerk. Dit koperwerk heeft ook onderhoud of restauratie nodig. Dit wordt met speciale technieken opgepakt waardoor historische waarde gewaarborgd blijft. 

Contactblok

 

Neem direct contact met ons op.

Bent u nieuwsgierig, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op met de onderstaande gegevens!

Direct contact opnemen