Zinken dak

Een zinken dak, een zinken deklijst of een zinken dakgoot? Zink oogt modern, is onderhoudsvriendelijk, duurzaam én flexibel. Flexibel omdat het materiaal gemakkelijk is te bewerken op allerlei verschillende soorten daken. Daarnaast wordt de kleur van uw zinken dak niet beïnvloed door de zon. Kiest u voor zinken dakbedekking? Dan zal uw dakconstructie compact blijven, zodat u meer ruimte behoudt voor goede thermische isolatie. 

Met zink is veel mogelijk!

Denk aan: een zinken dak, een zinken deklijst, een zinken dakgoot, zinken gevelbekleding, een zinken felsdak of een zinken dakkapel. Wij zijn uw zink-specialist. Het materiaal en kennis dat nodig is om zinken dakwerk te vervaardigen hebben wij standaard in huis. Hierdoor kunnen wij uw vraag op maat en uniek voor u realiseren. 
Naast dat wij zinken deklijsten aanbrengen, monteren wij ook een zinken dakgoot op maat. Of laat uw zinken dakgoot bij ons repareren! Alles is mogelijk. 

 
 

Zinken dak details

Met zink bent u in staat mooie details aan uw huis toe te voegen. Een zinken dakgoot, dakrand of zinken gevelbekleding kunnen echte eye-catchers zijn. Wij maken alles op maat en met de hand waardoor er iedere keer een uniek product opgeleverd wordt. Dit kan een strakke, moderne gevelbekleding zijn, maar ook frivole details of bijvoorbeeld authentieke zinken ossenogen zijn bij ons in goede handen. 

Restauratie zinken dak

Wij hebben kennis van oude technieken hebben in huis waardoor wij bijzondere zinken details kunnen creëren. Dit geldt niet alleen voor nieuwe en bestaande woningen, maar ook zinken restauratiewerkzaamheden zijn bij ons in goede handen. Dit wordt met speciale technieken opgepakt waardoor historische waarde gewaarborgd blijft. Eigenaar Geurt van den Bosch heeft hiervoor vele cursussen gevolgd en werkt veel samen met een landelijk bekend restauratiespecialist. 

 

Contactblok

 

Neem direct contact met ons op.

Bent u nieuwsgierig, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op met de onderstaande gegevens!

Direct contact opnemen